Vásárlói tájékoztató a www.hajra-magyarok.hu weboldal üzemeltetésével kapcsolatban.

Árakra vonatkozó információ:
A web áruházunkban található árak bruttó árak, melyek tartalmazzák a mindenkori hatályos ÁFA-t!

Fontos figyelmeztetés:
A www.hajra-magyarok.hu oldalon található termékek, a Stúdió 68 Kft. szellemi tulajdonát képezik. Azok hamisítása, felhasználása, másolása, büntetőjogi felelősséget vonhat maga után!

Minimális rendelési érték:
Minimális rendelési érték utánvétes, vagy előreutalásos csomagfeladás rendelése esetén: 2.000 Ft
Minimális rendelési értéket, személyes átvétel esetén NEM határozunk meg!

Fizetési módok:
- a termék(ek) átvétele előtti banki átutalással
- személyes átvételkor készpénzzel ( bankkártyás fizetésre nincs lehetőség )
- postai utánvéttel

Szállítási díjak, áruátvétel:
20.000 Ft feletti együttes megrendelés esetén, posta -ill. kiszállítási díjat nem számolunk fel.
20.000 Ft alatti megrendelésekre alkalmazott szállítási költségek:
- Postai utánvéttel történő csomagfeladás esetén: 1.500 Ft
- Előre utalás esetén:1000 Ft
- Személyes átvételnél nem számolunk fel sem kezelési, sem szállítási költséget.

Személyes átvételre cégünk telephelyén van lehetőség: 1119 Budapest, Boglárka u. 32.
Átvételi időpontok: hétfő-péntek 9-17 óráig
Csomagküldésre szerződött partnerünk a Magyar Posta.


Általános Szerződési és Felhasználási feltételek

Internetes megrendelés weboldalunkon:
A rendeléskor nem kell regisztrálni, azonban bizonyos adatok szükségesek, hogy pl. el tudjuk küldeni a csomagot, vagy ki tudjuk állítani a szükséges számlát. Ezek a név, a cím, valamint az e-mail és a telefonszám a későbbi kapcsolattartáshoz. Az adatlapban megadott adatokkal a befutott megrendelést ellenőrzés céljából automatikusan eljuttatjuk a megrendelő által megadott e-mail címre. Egy megerősítő linken keresztül egyeztetjük és ellenőrizzük a rendelés valóságtartalmát. Ezzel szolgáljuk mind a megrendelőink, mind a saját biztonságunkat. A Freemail és Citromail fiókot használók azt tapasztalhatják, hogy a szolgáltatójuk törölte ezt, ugyanis előszeretettel "spam"-ként kezelik a számukra még ismeretlen címről érkező leveleket. Ha esetleg nem kapott visszaigazoló e-mailt egy-két percen belül, akkor ellenőrizze spam szűrőjét. A megrendeléseket a beérkezést követően feldolgozzuk és mivel saját raktárkészletről dolgozunk, azonnal csomagoljuk és 2-4 munkanapon belül postára adjuk. Ezt követően 2 munkanapon belül kiszállítják a csomagot a megadott címre. Személyesen a termékek azonnal átvehetőek, ebben az esetben kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot.

Megrendelés személyes átvétellel:
Személyesen a termékek azonnal átvehetőek, ebben az esetben kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot. Cégünk telephelyén (1119 Budapest, Boglárka u. 32.) nem működik üzlet, hagyományos bolti kereskedelmi tevékenységet nem folytatunk. A termékek átvételéhez, minden egyes esetben a személyes adatok megadásával, megrendelés leadása szükséges! Hiányos adatokkal kitöltött megrendeléseket ( hiányzó név, cím, e-mail cím, telefonszám, számlázási cím ) nem fogadunk, azokat töröljük! A beérkezett megrendeléseket a visszaigazolást követően 3 napig tartjuk fent, majd töröljük.

Megrendelés postai utánvétellel:  
Magyarországon a megrendelt termékeket a Magyar Posta szállítja ki hétköznap munkaidőben, az Ön által megadott címre. A kiszállított csomag értékét átvételkor, készpénzben kell kiegyenlíteni. A postai feladást a megrendeléstől számított 2-4 munkanapon belül teljesítjük, amit a Magyar Posta 2 munkanapon belül teljesít. A teljesítéssel kapcsolatos esetleges vitás esetekben a Posta által kiadott nyilatkozatot mindkét fél elfogadja!

Megrendelés előre-utalással:
Magyarországon a megrendelt termékeket a Magyar Posta szállítja ki hétköznap munkaidőben, az Ön által megadott címre. A megrendelés leadása után e-mailben díjbekérő (proforma) számlát küldünk, mely alapján a megrendelés teljes értékét előre-fizetéssel kell kiegyenlíteni. Ennek a legkényelmesebb módja a saját bankfiókban vagy e-bankon keresztül indított elektronikus átutalás.
Bankszámlaszám: 10400164-01609664-00000000
A postai feladást a befizetés beérkezésétől számított 1-2 munkanapon belül teljesítjük! A postai feladást a megrendeléstől számított 2-4 munkanapon belül teljesítjük, amit a Magyar Posta 2 munkanapon belül teljesít.
A teljesítéssel kapcsolatos esetleges vitás esetekben a Posta által kiadott nyilatkozatot mindkét fél elfogadja!

Megrendelés "POSTÁN MARADÓ":
Előre utalással és utánvétellel is rendelhető csomag, mintegy 2300 magyarországi postahivatalba. Abban az esetben érdemes ezt választani, ha munkaidőben nem tartózkodik senki a címen, vagy ha Magyarországon kívüli országból adna le rendelést. Ez az egyik legkényelmesebb megoldás a csomag átvételére. A postahivatalok nyitva tartási ideje alatt (általában 8.00h – 19.00h) bármikor átvehető. A készpénzes fizetés mellett lehetőség van a legtöbb Postahivatalban az utánvételi összeg bankkártyával történő kiegyenlítésére is.            A csomagra az Ön saját nevét de a postahivatal számát és pontos címét kell ráírni, de a legfontosabb, hogy mindenképpen megtalálható legyen a címzésben a név mellett a"Postán Maradó!" felirat. További részletes információért kérjük keresse fel a Magyar Posta elérhetőségeit.

Telefonos megrendelés:
Telefonszámaink: 06-1-203-2420, 06-1-205-3005 és 06-30-405-6748
Amennyiben gyorsan és egyszerűen szeretne rendelni, lehetősége van megrendelését telefonon keresztül leadni. Személyes adataira ebben az esetben is szükségünk van.  Telefonos megrendelés esetén, kizárólag személyes átvételre van lehetőség.

Megrendelés külföldről
Lehetőség van külföldről is rendelést leadni. Ebben az esetben csak előre-utalással tudunk rendelést fogadni. A megrendelés beérkezését követően a csomagot lemérjük, majd a postaköltséget a Magyar Posta által felszámított postaköltségre fogjuk módosítani, ami súlytól, országtól függ. Az aktuális díjszabás itt megtekinthető: Nemzetközi Posta csomag.    A megrendelésről számlát küldünk, amely alapján a megrendelés teljes értékét előre-fizetéssel kell kiegyenlíteni. A postai feladást a befizetés beérkezésétől számított 2-4 munkanapon belül teljesítjük, azonban a szállítási határidő országonként eltérő lehet!  Külföldi számláról történő fizetés esetén, elsősorban Forint ( HUF ) átutalást fogadunk el, kérjük ezt figyelembe venni! Amennyiben külföldi számláról érkezik az utalás devizában, 10 EUR plusz költséget számol fel a bank, így kérjük átutaláskor, ezt az összeget is pluszban elutalni!


Reklamáció postai úton történő szállítás esetén:
A vitás kérdések egyetlen lehetséges rendezési módja a jegyzőkönyv! Amennyiben a csomag átvételekor, azon előzetes felnyitás, vagy rongálás, rongálódás nyomai láthatóak, kérjük, ne vegye azt át! Töltse ki a szállító nyomtatványát, és pontosan, világosan jelölje meg az okozott károkat, majd a nyomtatványt dátummal és aláírással is lássa el. Az egyik példánya legyen meg Önnél! Amennyiben fenntartások nélkül, vagy nem személyesen veszi át a csomagot és valami nincs rendben, kérjük, hogy azonnal vegye fel a kapcsolatot velünk és jelezze a csomagban okozott károkat telefonon, vagy e-mailben!
Reklamáció termék minősége kapcsán:
Amennyiben Önnek a termék minőségével akad problémája, kérjük, azonnal vegye fel velünk a kapcsolatot telefonon, vagy e-mailben.

Az áruházunk használata:
Termék(ek) kiválasztása, rendelés elküldése
A termékek nincsenek külön menüpontokban csoportosítva. A weboldalunkon található termékek árai, 1 db termékre vonatkoznak. A termékeknél található egy bekeretezett mező, melyben alapértelmezésként 1 db-os mennyiség lett beállítva. A kosár gombnál van lehetőség a darabszám módosítására. A kosarat és annak végösszegét mindig a jobb felső sarokban találja. Miután minden terméket beletett, amit vásárolni szeretne, a megrendelés leadását a kosárra kattintva tudja elindítani.
Hogyan választhat ki terméket                                                                                          
Minden terméket egy önálló dobozban talál. A dobozon belül az alsó részen találhat egy bekeretezett mezőt, amiben alapértelmezésként 1 egység van.
Kosár ürítése                                                                                                               
Amennyiben vásárlás közben meggondolná magát és mégsem szeretne egy terméket megrendelni, de már belerakta a kosárba, akkor a termékek mennyiségének nullára átírásával és az ezt követő módosítással kiveheti azt a virtuális kosárból. Ugyan így kell eljárnia, ha a darabszámot szeretné módosítani.
Téves megrendelés, illetve a megrendelés módosítása
Miután elküldte megrendelését és utólag esetleg meggondolta magát, vagy bármi más ok miatt nem szeretné a megrendelt terméket, illetve bármit utólag módosítani kíván, netán lemondani, akkor ezt egy egyszerű e-mail (logisztika@studio68.hu vagy info@studio68.hu ) elküldésével megteheti, vagy akár telefonon keresztül is lehetősége van rá. Ebben az esetben is szükségünk lesz pontos adataira.

Általános tudnivalók
Az árváltoztatás jogát fenntartjuk! Amennyiben technikai hiba miatt téves ár jelenik meg az áruházban, az áru elküldése előtt egyeztetünk telefonon, vagy e-mail-ben.
Internetes áruházunkban vásárlói kosárral tud vásárolni. Ez a virtuális kosár pontosan úgy működik, mint egy hétköznapi kosár. Tetszése szerint tehet bele, vagy vehet ki belőle termékeket még fizetés előtt. Miután befejezte a termékek kiválasztását, nem kell mást tennie, mint követnie az oldalon szereplő iránymutatásokat és megadnia a kért adatokat. Amikor az összes adat megadásra került, "Megrendelés elindítása" ikonra kell kattintani, ekkor érkezik be hozzánk a megrendelés. A megrendelés adatait visszaküldjük a megadott e-mail címre, tehát automatikusan kap majd egy tájékoztató e-mailt. Fontos tudnia, hogy ezzel még csak az igényét jelezte számunkra. Kérjük, gondosan adja meg e-mail címét, figyelje postafiókját és jelezze vissza a "megerősítő+ linkre kattintva, ha mindent rendben talált! Ügyeljen a pontos e-mail címre és a telefonszámra is, mert egyeztetés céljából ezen tudjuk elérni, ha szükséges.
A www.hajra-magyarok.hu fantázianéven futó, elektronikus kereskedelemre alkalmas, internetes oldalon (továbbiakban: áruház) a böngésző felhasználó, vagy böngésző kiskorú törvényes képviselője, vagy korlátozottan cselekvőképes természetes személy képviselője az áruház használatával elfogadják, magukra nézve kötelező érvényűnek tekintik az alábbiakat.
Az áruház használatának tekinthető a tartós böngészés, mely a termék keresésétől, annak kosárba rakásával már létrejön. 14 éven aluliak vagy korlátozottan cselekvőképes természetes személyek kizárólag törvényes képviselői felügyelet alatt vehetik igénybe az áruház használatát. A törvényes képviselő mindenkor felelősséggel tartozik az Internet használatával kapcsolatban, azaz esetünkben kiskorú vásárlási szándékával, az áruház használatával kapcsolatban. A szülő, törvényes képviselő vállal felelősséget az áruház használatának következtében okozott közvetlen vagy közvetett károkért. Az áruházat használó felek (vásárló, eladó) elsősorban egymás közt, kötelezően írásban (tértivevény formában) rendezik az esetleges vitás kérdéseiket. Ez a felhasználóra vagy törvényes képviselőre vonatkozó, az áruház használatával kapcsolatos, legfontosabb alapfeltétel, mint az áruház használatával, vásárlási szándékkal, vásárlási jogviszonnyal létrejött speciális szerződéspont. Az áruházzal kapcsolatos bármilyen harmadik fél felé elsődlegesen közvetített megnyilvánulás e áruház használati szerződésének megszegését jelenti.
A szerződés hivatalos nyelve: magyar. A szerződés a 45/2014. (II. 26.) Korm Rendeletnek megfelelően - a megrendelés leadásakor- történő írásos tájékoztatót tartalmaz, az a felek között írásban megkötött szerződésnek minősül. A megkötött szerződésre magatartási kódex nem vonatkozik. Az oldal fejlesztés és feltöltés alatt áll! A fejlesztés alatt felmerülő esetleges hibákat, hiányosságokat folyamatosan javítjuk. Kérjük, ha bármilyen hiányosságot, vagy hiányosságnak tűnő információt, működést tapasztal, azt haladéktalanul jelezze számunkra!

Levelezés
A virtuális áruház működésének és kiszolgálásának sikere a célunk. Írjon nekünk!  E-mail címünk: logisztika@studio68.hu, info@studio68.hu

Elállás joga
A távollevők között kötött szerződésekről szóló kormányrendelet alapján, a törvényi előírás szerint 15 napos elállási joga van a vevőknek. A Fogyasztó elállás esetén köteles a megrendelt terméket késedelem nélkül, de legkésőbb az elállási nyilatkozatának közlésétől számított 14 napon belül visszajuttatni. A visszajuttatott terméknek ugyanolyan állapotban kell lennie, mint ahogyan az kiszállításra került (lehetőleg eredeti-, és ép csomagolásban, az összes tartozékkal, ép címkékkel, és a vele kapott iratokkal együtt). A visszaküldés költségét a vevő viseli. A termék árát a visszaszállítástól számított maximum 14 napon belül kell megtéríteni a fogyasztó számára. Elállásra vonatkozó igényét e-mailben (írásban), vagy személyesen kell bejelenteni. A vonatkozó szabályozás szerint nem gyakorolhatja az elállási jogot olyan termék esetében, amely a személyéhezz kötött. Amelyet az Ön utasítása, kérései alapján, vagy egyedi rendelésre állítottak elő, szereztek be, vagy amely természeténél fogva nem szolgáltatható vissza. Az elállási jog gyakorlására vonatkozó 145/2014. (II. 26.) Korm Rendelet pontos szövegét a távollevők között kötött szerződésekről itt olvashatod: 45/2014. (II. 26.) Korm Rendelet

Szavatosság
Sajnos előfordulhat nálunk is, hogy egy termék a gondos kiválasztás és tesztelések ellenére is minőségileg kifogásolható. Az ilyen jellegű panaszokat megpróbáljuk gyorsan és minél kevesebb kellemetlenséget okozva orvosolni. Nem az általánosan elvárható, nem megfelelő gondosságú használat esetén, vagy a használati utasítás figyelmen kívül hagyása esetén, a nem rendeltetésszerű használat miatt részben, vagy egészen megsérült termékekre, fizikai behatásból adódó sérülésekre, amennyiben az nem gyártási hibából adódik, szavatosságot, illetve cseregaranciát értelemszerűen- nem vállalunk, valamint az e miatt bekövetkező közvetlen és közvetett károkért semmilyen felelősséget nem vállalunk! Amennyiben nem áll rendelkezésünkre cseretermék vagy a termék nem javítható, akkor pénz-visszafizetési garanciát biztosítunk, illetve hasonló terméket vagy más választott terméket biztosítunk. Az eladó szavatossági és jótállási felelősségére a Ptk-ban és a 19/2014. (IV. 29.) NGM rendeletben foglaltak az irányadóak. A szavatossági vagy jótállási igény bejelentése nem minősül a fogyasztóvédelemről szóló törvény szerinti panasznak. A törvényi szabályozás szerint a vállalkozásoknak törekednie kell a tizenöt napon belüli javításra vagy cserére.

A termékbemutatás, hibás teljesítés
Minden esetben az adott lehetőségekhez mérten, maximális mértékben próbáljuk virtuálisan bemutatni, illusztrálni a terméket és annak tulajdonságait. Előfordulhat, hogy ez nem minden esetben sikerül. Ennek ellenére, ha a termék fényképes illusztrációja, leírása alapján, a vásárlási kívánalmaktól eltér, kérhető a termék cseréje, visszavásárlása a fenti feltételek mellett.

Visszajuttatás:
Elálláskor a visszajuttatás költségei Önt terhelik, ezért annak módja Ön által teljesen szabadon választott. Lehet személyesen, vagy postázva is. A postázáshoz az egyszerű ajánlott küldemény (levél, csomag) elegendő, ugyanis normál esetben azt 1-2 munkanapon belül az egész ország területén kézbesítik. Kérjük, hogy ügyeljen a csomagolásra, hogy a visszaküldött termék ne sérüljön a postázás folyamata során, valamint minden kísérő okmányt (számlát is) mellékelje! Szavatossági probléma esetén természetesen a felmerülő postaköltséget utólag visszatérítjük, de csak és kizárólag ésszerű mértékig. A jelenleg érvényes postai díjszabás szerint, ami 2016. január 01-én lépett érvénybe. Ajánlott levél költsége 100 g-ig 560 Ft, 100 g-250 g-ig 635 Ft, 250 g-500 g-ig 880 Ft, 500 g-750 g-ig 1.240 Ft. Egy normál csomagfeladási költsége 0-2 k-ig 1.290 Ft, 2-5 kg-ig 1.490 Ft, 5-10 kg-ig 1.590 Ft, 10-20 kg-ig 1.790 Ft. Maximum ezeket az összeget térítjük vissza. Felhívjuk a figyelmét arra, hogy semmilyen esetben nem térítjük meg a - teljesen szükségtelen- kiegészítő postai szolgáltatások költségeit. (pl. elsőbbségi, aznapi kézbesítés, értékbiztosítás, értéknyilvánítás, saját kezébe, törékeny, start csomag, start plusz csomag, PPD gyorsposta, e-mail értesítés, porto, stb.) Portósan, utánvéttel, vagy egyéb fizetési terheléssel érkező csomagokat semmilyen esetben nem veszünk át, azt az Ön költségén azonnal visszafordítjuk! A csomag beérkezését követően videokamerával rögzítésre kerül a csomag kibontása, illetve a visszaküldött termék megvizsgálása is. Erre a későbbiekben történő félreértések, vitás kérdések elkerülése végett van szükség.Az esetleges problémák, vitás kérdések elkerülése végett visszajuttatás előtt mindenképpen vegye fel velünk a kapcsolatot és egyeztessen az ügyfélszolgálatunkkal telefonon (06-1-203-2420), vagy írásban: logisztika@studio68.hu, info@studio68.hu

Az oldal üzemeltetője, valamint címe
Stúdió 68 Reklámajándék Kft.
1119 Budapest, Boglárka u. 32.

Adatkezelés
A Stúdió 68 Kft. ezúton tájékoztatja, hogy kizárólag olyan személyes adatokat rögzít, amelyeket a megrendelő önkéntesen bocsát rendelkezésére, az adatrögzítéshez, adatfeldolgozáshoz, illetve adatfelhasználáshoz a látogató kifejezetten hozzájárul. Ebben az esetben a látogató egyúttal elfogadja az alábbi feltételeket is: a honlap meglátogatása során a www.hajra-magyarok.hu weboldal bizonyos adatokat automatikusan, rendszer adminisztrációs, statisztikai vagy biztonsági okokból eltárol. Ezek az adatok a látogató Internet-szolgáltatója, az IP-címe, a szoftverböngésző verziószáma, számítógépes operációs rendszerének típusa, a weboldal, ahonnan a www-hajra-magyarok.hu honlapját elérte, azok az oldalak, amelyeket a honlapon meglátogatott, azok a keresőszavak, amelyeket a honlap eléréséhez használt. Az adatokat statisztikai céllal tároljuk, ezen adatokból az oldal látogatottságára lehet következtetni, az adott gépekre lehet visszakövetkeztetni, személyes adatok felhasználására itt nem kerül sor, az adatok kizárólag névtelenül kerülnek felhasználásra. A személyes adataidat a megrendelés leadásakor, a szerződés teljesítése és a szerződés feltételeinek későbbi bizonyítása érdekében, valamint a hatályos adóügyi jogszabályoknak megfelelően 5 évig tárolja elektronikus adattároló rendszerében.
Adataidat cégünk harmadik félnek nem adja át, kivéve, ha a szerződés teljesítésekor a harmadik fél a Stúdió 68 Kft. alvállalkozójaként működik (pl. a futár, posta ). Ekkor azonban, az alvállalkozó a Stúdió 68 Kft. által átadott személyes adatokat semmilyen módon nem jogosultak megőrizni, felhasználni, illetve további személyeknek átadni. Adatai kezelésekor az Adatvédelmi Törvénynek megfelelően járunk el. Stúdió 68 Kft a látogató által szolgáltatott adatokat biztonságosan őrzi, valamint óvintézkedéseket tesz azok védelme érdekében - tehát elvesztésének, illetéktelen felhasználásának vagy módosításának megakadályozása érdekében.
A www.hajra-magyarok.hu weboldal üzemeltetőjének nem áll szándékában 18 éven aluli személyektől személyes adatot kérni. Amennyiben 18 éven aluli gyermek vagy fiatalkorú személy szülője vagy gyámja tudomást szerez arról, hogy gyermeke adatokat juttatott el a Stúdió 68 Kft. részére, akkor ezen adatok törlése érdekében a feltüntetett kapcsolatokon keresztül fordulhat a www.hajra-magyarok.hu weboldal üzemeltetőjéhez.
Adatai törlését, módosítását bármikor kérheti írásban az info@studio68.hu e-mail címen is. Az adatok kezelése mindenben megfelel a 2001. dec. 24-én megjelent 2001. évi CVIII. Törvénynek, illetve a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvényben és a Kutatás és közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név- és lakcímadatok kezeléséről szóló 1995. évi CXIX. törvényben foglalt valamennyi kötelezettségnek. Az adatvédelmi elvek kialakításakor különös tekintettel vettük figyelembe az 1998. évi VI. törvényt az egyének védelméről a személyes adatok gépi feldolgozása során, illetőleg az Online Privacy Alliance ajánlásait.

Tartalom felhasználása
A honlap eredeti tartalma, illetve oldalainak bármilyen alkotóeleme (szöveg, kép, hang, videó, animáció stb.) csak előzetes írásbeli engedéllyel használható fel. Nem kell engedély az idézéshez, azonban az idézésnek meg kell felelnie a vonatkozó törvények* paragrafusainak. Idézés esetén - forrás megjelöléssel - kérünk rámutatni (link elhelyezése) a weboldalunk megfelelő oldalára. Leírások másodközléséhez (szó szerinti közlés) írásban kapott engedély szükséges. A weboldalon található leírásokat és képeket szerzői jogok védik, azok felhasználása engedélyköteles. A web áruházban elhelyezett képeket előzetes engedély nélkül tilos lementeni és kereskedelmi, vagy promóciós célra felhasználni. A www.hajra-magyarok.hu a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény (továbbiakban: Szjt.) 1. § (1) bekezdése értelmében szerzői műnek minősül, így annak minden része szerzői jogi védelem alatt áll. Az Szjt. 16. § (1) bekezdése alapján TILOS a www.hajra-magyarok.hu oldalon található grafikai és szoftveres megoldások, számítógépi programalkotások engedély nélküli felhasználása. Az információk felhasználása szabadon lehetséges, ha erről írásban, elektronikus úton tájékoztatja cégünket és a felhasználás során hivatkozás történik a www.hajra-magyarok.hu weboldalra. A jogtalan felhasználás büntető- és/vagy polgári jogi következményeket von maga után.
A www.hajra-magyarok.hu weboldalról származó értesüléseket, információkat, híreket átvenni (idézni) - az Szjt. 34. § (1) bekezdése alapján - csak a www.hajra-magyarok.hu oldalra való hivatkozással, a szerző megnevezésével lehet. Az információk átvételének feltételeiről, a hivatkozás formáiról az alábbi címen kérhet részletes felvilágosítást: info@studio68.hu
Tilos a weboldal tartalmát, vagy annak részeit akár nyílt, akár zárt adatbázisba lementeni. Tilos a weboldal tartalmát kereskedelmi célra, hirdetésre felhasználni.  A honlap tartalmi és formai alkotórészei közlési engedély esetén sem változtathatók meg és nem használhatók fel a honlap tartalmától eltérő célra. A honlap szerkesztői mindent megtesznek azért, hogy az oldalon közölt információk pontosak, frissek és teljesek legyenek, de semmiféle felelősséget nem vállalnak bármely, ezen információk használatából adódó kár bekövetkeztéért.
Felhívjuk a figyelmet, hogy a RIA RIA HUNGARIA kollekció szerzői jogdíj oltalom alatt áll.
Amennyiben további kérdései lennének, vagy közlési engedélyt szeretne kérni, azt kizárólag írásban teheti meg a leírt feltételekkel!
Vonatkozó törvények: A másodközlésnek és az idézésnek meg kell felelnie a sajtóról szóló 1986. évi II. tv., a Büntető törvénykönyv (1978.évi IV. tv.), a Polgári törvénykönyv (1957. évi IV. tv.), a Szerzői jogról szóló (1999. évi LXXVI. tv.) törvények megfelelő paragrafusainak.
A Stúdió 68 Kft. engedélye nélkül az oldalak bármely alkotóeleme (együtt és külön-külön is) online vagy nyomtatott reprodukálása nyilvános közzététel céljából, kiemelten kereskedelmi célból tilos.

Raktár / Átvételi pont:
1116, Budapest, Boglárka u. 32.
Telefon: 06-1-203-2420, 06-1-205-3005 és 06-30-405-6748
Nyitva tartás: hétfő - péntek 9-17 óra között
E-mail címünk: logisztika@studio68.hu, info@studio68.hu
Kapcsolattartó: Lutze Róbert,

Céginformációk:
Stúdió 68 Reklámajándék Kft.
1119, Budapest, Boglárka u. 32.
Telefon: 06-1-203-2420, 06-1-205-3005 és 06-30-405-6748
E-mail címünk: logisztika@studio68.hu, info@studio68.hu
Csomagküldő kereskedelmi tevékenység nyilvántartási szám: ERK16/38618 (2016)
Budapesti Kereskedelmi és Iparkamarai nyilvántartási szám:
Cégjegyzéket vezető bíróság: Fővárosi Bíróság, mint Cégbíróság
Cégjegyzék száma: 01-09-724274
Telephely/átvételi pont: 1119-Budapest, Boglárka u. 32.
Székhely: ua.
Adószám: 13219947-2-43
Adatvédelmi azonosító: 40090